freebie blog

Ingyen cuccok, freebie.

Friss topikok

Linkblog

Joker Pléd

2010.12.03. 23:09 valami01

  Lepje meg magát egy különleges karácsonyi ajándékkal!

A közelgő karácsony alkalmából ne csak szeretteinek kedveskedjen!
Egy kattintással most megnyerheti 100.000 forintos vásárlási utalványunkat.

Ön is átélheti ezt az érzést!

Regisztráljon most, ha nyerni szeretne!


A Diego az első 4000 regisztrálót meglepte egy Joker Pléddel. Egyik szemünk sír, a másik nevet, mert a 4000 pléd elfogyott.
De szeretnénk minden látogatónknak kedveskedni, ezért azok között, akik regisztrálnak, de nem jutott nekik pléd, kisorsolunk egy 100.000 forintos vásárlási utalványt.

Önnek nem kell mást tennie, csak regisztrálni az oldalon és figyelni a postaládáját december 22-én, mert lehet, hogy Ön lesz a szerencsés, aki megnyeri a 100.000 forintos vásárlási utalványt.

Ugye milyen egyszerű! Ne szalassza el ezt a páratlan lehetőséget!

Többszörösen is megéri regisztrálni, hiszen így nem csak 100.000 forintos vásárlási utalványt nyerhet, hanem időben értesül majd a következő akcióinkról.

Regisztráljon!

Sőt, ha most tovább ajánlja az oldalt három ismerősének, akkor részt vehet egy nyereménysorsolásban is, ahol további értékes ajándékok várnak Önre. Itt három további vásárlási utalványt nyerhet 100.000, 70.000 és 50.000 forint értékben.

 

Regisztráljon most és nyerjen!

http://ajanlo.diego.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: free

A bejegyzés trackback címe:

https://freebieblog.blog.hu/api/trackback/id/tr862491860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása